SVG za povpraševanje SVG za povpraševanje

Pogosta vprašanja in odgovori

Vse podzemne rezervoarje dostavimo preko transportnih podjetij ali lastnega voznega parka. Običajno vas obvestimo o odpremi po telefonu 1-2 dni pred dostavo, da se dogovorite za razklad ob prihodu. Dostava lahko poteka z vozili do 40t. Če na vašem naslovu obstajajo omejitve dostopa, nas o tem ob naročilu obvestite. Cena se formira glede na dejanske stroške take dostave.

Da, ponujamo tudi dostavo z vozili z dvigali. Vendar moramo biti o tem obveščeni pri naročilu. Cena se formira glede na dejanske stroške take dostave.

To je odvisno od naročenega izdelka. Natančen dobavni rok za izbrane izdelke vam napišemo na konkretni ponudbi.

Gradbena dela izvrši vaš lokalni gradbenik. Za servis imamo mrežo kompetentnih podjetij, ki skrbijo za vzdrževanje in servis, če tako želite.

Da zagotovimo primerno rešitev za skoraj vsak primer, kjer je potrebna mala čistilna naprava imamo oba sistema. Naši sistemi SOLIDO delujejo krmiljeno s vpihovanjem zraka, medtem ko naš sistem Ecoflo deluje povsem brez elektrike, biološko, z naravnim kokosovim substratom. Za posvetovanje brez obveznosti se obrnite na nas.

Vse izdelke REWATEC oz. PREMIER TECH AQUA najdete na www.cistilne-naprave.si in www.dezevnica.si.

Kako izbrati med množico ponudnikov?

  1. Preverite od koga kupujete - gre za zaupanja vrednega prodajalca, ki je na trgu že dolgo in ne deluje s pomočjo več podjetij? To navadno lahko pomeni tveganje za kupca, saj danes podjetje je, jutri pa več ne. Če le imate možnost preverite boniteto podjetja od katerega kupujete.
  2. Preverite kdo proizvaja napravo v celoti? Ali je naprava sestavljena iz delov različnih proizvajalcev za katere ne veste porekla in kvalitete?
  3. Ne zanašajte se na certifikat - to žal ni zagotovilo za dober produkt.
  4. Prepričajte se koliko enakih naprav že deluje in koliko časa.
  5. Prava tehnologija čistilne naprave je pomembna. Izberite tehnologijo, ki ne bo zahtevala, da v čistilno napravo dodajate kemikalije oz. ste kako drugače angažirani pri pospeševanju dobrega delovanja naprave.
  6. Izberite ustrezno velikost čistilne naprave glede na porabo vode: s številom uporabnikov določimo hidravlično in biološko obremenitev čistilne naprave. Enota PE pomeni specifično porabo vode 150 l/osebo/dan (150 litrov vode na osebo na dan) in biokemijsko obremenitev 0,06 kg BPK5/osebo/dan.
  7. Vgradnja na pohodno ali povozno področje? V obeh primerih je potrebno to načrtovati in ustrezno prilagoditi gradbena dela. Na povoznem področju je vgradnja nekoliko dražja, pokrov je litoželezen. Svetujemo, da v fazi načrtovanja to definirate in upoštevate ustrezna navodila za vgradnjo.
  8. Kako je z vzdrževanjem čistilne naprave? Zakonsko je potrebno odvišni mulj iz naprave očistiti vsaj vsake 3 leta oz. po potrebi. Izberite napravo, ki jo lahko vzdržujete sami oz. le na vašo željo sklenete pogodbo o vzdrževanju z dobaviteljem. Poraba elektrike mora biti zelo majhna, zato izberite napravo, ki je krmiljena in nima le časovnega stikala.