Biološke čistilne naprave

biološke čistilne naprave, male čistilne naprave, komunalne čistilne naprave,

kompaktne čistilne naprave

ProSIGMA Plus d.o.o.,
Limbuška cesta 2,
2341 Limbuš

Tel.(02) 421 32 00
fax (0)2 421 32 09
Brezplačna št.: 080 88 55
E-pošta: info@prosigmaplus.si

Na začetno stran Na začetno stran Natisni stran

Subvencija za čistilno napravo

Sporočite nam svoje podatke in obvestili vas bomo ali je v vašem kraju na voljo subvencija za čistilno napravo oz. kdaj se pričakuje razpis.
Hvala!

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

Ime in priimek (kontaktna oseba): *
Naslov: *
Poštna št. in kraj: *
E-naslov: *
Telefon:
Mobilni telefon:
s klikom potrjujem, da sem seznanjen s (Splošni pogoji)
s klikom dovoljujem podjetju Prosigma plus d.o.o., da obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, kontaktno osebo, naslov, poštno številko, kraj, telefon, telefax, e-naslov, FB naslov) za naslednje namene: obdelava povpraševanja, pošiljanje ponudbe, telefonski kontakt ob naročilu blaga oz. sklenitvi kupoprodajne pogodbe ter da se ob dostavi naročenega blaga nujno potrebni podatki za dostavo posredujejo pogodbenemu dostavljalcu (Pošta Slovenije, Jelenšped d.d., Primož Miglič s.p., Zupanič Matej s.p., Konrad Rihter s.p., BTG d.o.o., Schenker d.d.)
s klikom dovoljujem da se moji osebni podatki uporabijo za namene: pošiljanja e-novic o storitvah in produktih podjetja Prosigma plus d.o.o. iz prodajnega programa čistilne naprave in raba deževnice.
potrjujem, da sem seznanjen s politiko zasebnosti in jo sprejemam.

Seznanjen sem, da lahko kadarkoli zahtevam vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris svojih osebnih podatkov, ki so bili dani za namen prejma ponudbe, naročila, dostave in prejama e-novic in to zahtevam na e-mail info@prosigmaplus.si ali pišem na: Prosigma plus d.o.o., Limbuška 2, 2341 Limbuš.
© ProSigma d.o.o. Vse pravice pridržane. Piškotki in zasebnost Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com